0

Το iphone κυκλοφορησε στην Ελλαδα πριν 2 μηνες!


Κατι τρελο μου συνεβη σημερα! Μια υπαλληλος της Cosmote με πηρε τηλεφωνο για να κανω νεα συνδεση σε καποιο προγραμμα της με δωρεαν συσκευη. Ετσι και εγω ρωτησα αν θα μπορουσα να εχω το iphone γνωριζοντας τις φημες περι μελλοντικης αποκλειστικοτητας του απο Cosmote. Η υπαλληλος ευγενικα μου ειπε θα ρωτησει και θα με ξαναπαρει...

Ετσι και εγινε, αλλα....
Η δικαιολογια τους ηταν οτι το iphone κυκλοφορησε πριν 2 μηνες απο Cosmote αλλα, ακουσον ακουσον, δεν το αγορασε ο κοσμος γιατι το τζαμι σπαει με το παραμικρο! Πωληθηκαν λεει μονο 2 συσκευες σε ολη την Ελλαδα και γι αυτο το αποσυρανε!

Η ιστορια ειναι οχι για γελια αλλα για κλαματα! Η επισημη Cosmote διαδιδει τετοια ψευδη και προσπαθει να παραπλανησει τον κοσμο για να αποκτησει συνδρομητες! Ντροπη τους!

Οπως ολοι ξερουμε το iphone της Αpple δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα και απ'οτι φαινεται οταν κυκλοφορησει μαλλον δεν θα ειναι απο την Cosmote. (βλεπετε η Cosmote ειναι πολυ μπροστα αφου το εχει ηδη αποσυρει lol και παλι lol)

Την ωρα που γραφεται το κειμενο το iphone κοστιζει στην Αμερικη 255 ευρω για τα 8GB μονο και ηδη το δικο μου βρισκεται καθοδον!

Ηθικο διδαγμα? Iphone vs Cosmote = 1 = Vodafone?