Thursday, June 21, 2007

Φθηνότερο Playstation 3?


Σε μια συνέντευξη της εφημερίδας Financial Times, ο CEO της Sony Howard Stringer, δήλωσε ότι η εταιρία σκοπεύει να χαμηλώσει την τιμή της νέας της κονσόλας Playstation 3, μπαίνοντας ακόμα πιό δυναμικά στον πόλεμο των παιχνιδομηχανών και ειδικότερα, στον πόλεμο μεταξί του PS3 και του Wii. Η μόνη ερώτηση, είναι το πόσο πολύ σκοπεύει να ρίξει την τιμή η Sony.

O κύριος Stringer δεν είπε πότε θα γίνει η αλλαγή της τιμής, αλλά ο παροξυσμός αγορών Yuletide, θα είναι προφανώς και η περίοδος που η Sony θα γίνει πραγματικά ανταγωνιστική. Άρα, όπως όλα δείχνουν, η πολλά υποσχόμενη και πολυαναμενόμενη έκπτωση του PS3 θα γίνει περίπου στα τέλη του 2007 και όπως είχε γίνει με τις πωλήσεις του PSP, που αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά από την πρόσφατη πτώση της τιμής του, έτσι αναμένεται να γίνει και με το PS3.

Μέχρι τώρα, το PS3 είναι η τελευταία κονσόλα σε πωλήσεις και παραδόξως, το Nintendo Wii είναι η διμοφιλέστερη κονσόλα, αφήνοντας αυτές της Microsoft και της Sony πολύ πίσω. Η τιμή και η πρωτοτυπία του, το κρατούν στην κορυφή της προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Αν η Sony με το PS3, που διαθέτει "κάτι παραπάνω" από αυτά, ρίξει και την τιμή του, τότε μάλλον θα γίνεται λόγος για την πλέον καλύερη παιχνιδομηχανή που έγινε ποτέ.

1 comment:

Live Poker said...

What excellent question