Monday, June 11, 2007

Vista Service Pack 1


Αν και οι ιθύνοντες της Microsoft κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό, διάφοροι παρατηρητές που είναι γνώστες θεμάτων σχετικά με την εταιρεία, θεωρούν ότι το Service Pack 1 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του τελευταίου τριμήνου του 2007.

Μέρος της ανεπίσημης μέχρι τώρα προετοιμασίας της Microsoft στους συνεργάτες αποτελεί ένα μικρό τμήμα της τεκμηρίωσης που εξέδωσε, σχετικά με την διανομή ενός εργαλείου που αυτοματοποιεί την εγκατάσταση των Windows Vista.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το SP1 αναπτύσσεται από τον Φεβρουάριου του 2007, ημερομηνία που μπορεί να καθορίσει και την χρονική περίοδο της επίσημης έκδοσης του. Σύμφωνα με αναλυτές, η κυκλοφορία του SP1 θα βοηθήσει σημαντικά την λειτουργικότητα αλλά και την περεταίρω προώθηση των Vista μίας και θα τα κάνει ακόμα πιο σταθερά και ασφαλή, χαρακτηριστικά που τονώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των εταιρειών.

Το τελευταίο μάλιστα έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την δήλωση του Paul Otellini, διευθύνων σύμβουλος της Intel, ο οποίος και τόνισε πως η ουσιαστική ενσωμάτωση των Vista στα εταιρικά περιβάλλοντα θα συμβεί με την κυκλοφορία του SP1. Δήλωση που μάλλον θα επισπεύσει κατά πολύ, τις διαδικασίες που μέχρι τώρα ακολουθούσαν στην Microsoft!

No comments: